петак, 31. март 2017.

KREATIVNI SVIJET

Od ponedjeljka 3.aprila pa do 26.juna 2017. nase Udruzenje realizovace novi projekat za djecu "Kreativni svijet". Projekat ce biti realizovan kroz 13 edukativnih i kreativnih radionica, 3 izlozbi radova i 1 feste maski.

Cilj ovih radionica je da se djeci omogući da koriste materijale koje mogu vidjeti kući ili u svojoj okolini, da se upoznaju sa zabavnim i kreativnim tehnikama kao što je mozaik, origami, štrikanje,...

Radionice su namjenjene djeci uzrasta od 2-14 godina. Da bi se rad odvijao kvalitetno i pristup bio što individualniji, prijave za radionice su OBAVEZNE i vrse se na mail dec.pcelica@gmail.com ili inbox nase zvanicne facebook stranice NVO DEC Pcelica.

Radionice ce biti organizovane svakog ponedjeljka od 19-20h na II spratu Mall of Montenegro i BESPLATNE SU.

Projekat je podrzan od strane Crnogorsog elektroprenosnog sistema i Deponije doo Podgorica.

 Kreativne radionice su odlična prilika da se djeca oprobaju u što više umetničkih tehnika i praktičnih vještina, a mnoga djeca otkriće na našim radionicama i svoje skrivene talente. 

 Koncept radionica zasniva se na stvaranju uslova za kreativnu igru, podsticanjem razvoja perceptivnih i intelektualnih funkcija, uvježbavanje kao i razvijanje finih i krupnih motoričkih radnji i razvijanje socijalne svijesti u saradnji djeteta sa drugom djecom kao i insistiranje na kolektivnom radu i saradnji.

Plan radionica za mjesec april mozete vidjeti u nastavku:

3.aprila 2017. djeca ce od materijala iz svog domacinstva izradjivati Vaskrsnje ukrase. Pravice leptire, zeke, cvjetove, korpice i druge interesantne motive. Prijave za radionice su obavezne, a djeca koja ucestvuju mogu da donesu dugmice, rolne od papira, vunice razlicitih boja, kartonske kutije za jaja i slicne materijale koje nadju u svom okruzenju.



Нема коментара:

Постави коментар