петак, 26. мај 2017.

Porodicni dan sa Pcelicama

PORODICNI DAN
27.05.2017.
II sprat Mall of Montenegro
10-14h


Udruzenje Pcelica i Mall of Montenegro , u subotu, 27. maja, organizuju dan za cijelu porodicu-Porodicni dan, u saradnji sa brojnim prijateljima ove edukativne i informativne manifestacije. Takodje, na ovaj nacin zelimo obiljeziti i proslaviti 4 godine postojanja i aktivnog rada i zalaganja za bolji i zdraviji zivot porodice i svih njenih clanova.


 Od 10-14h bice organizovane brojne aktivnosti, kulturno-zabavni program, diskusije, edukativne radionice, info predavanja, takmicenja za bebe i naravno, zurka!. Bebe koje nose pelene danju i/ili nocu takmicice se u trkama hodalica i prenosenju loptica, a tate ce biti u akciji mijenjanja pelena.

NVO Korak realizovace edukativnu preventivnu radionicu za djecu o bolestima zavisnosti, dok ce strucna lica iz Doma zdravlja Podgorica informisati roditelje o skoli za trudnice, pripremi za trudnocu i porodjaj, kao i prvim danima sa bebom, nedoumicama, strahovima i benefitima koje roditeljstvo nosi.

Kulturno umjetnicki program upotpunice divne mlade princeze iz plesnog kluba Diva i dobri poznavaoci tradicionalnih igara, drugari iz Skole folklora Branko Bozovici i KUD-a Iskra. 

Takmicenja i zabave ne bi bile kompletne bez nasih dragih prijatelja iz kompanije Ziaja, Osmi red-D i Orbico, kao i kompanije Riva print koja je uz nas od samog osnivanja Udruzenja, zatim dragih ljudi iz kuglane Bowling Strike i Pikado kluba, Kids Land radnje, Avanturistickog parka Gorica, Extreme Intimo radnji, MFC radionica domacih kolaca, kozmetickog salona Wish, Cosmetics marketa, Zapad banke, Elektroprenosnog sistema, Nestle sladoleda, Becutan proizvoda, Lacalut pastama za zube i jos mnogo drugih.


Нема коментара:

Постави коментар