уторак, 24. октобар 2017.

Pčelicina feštica vještica

U ponedjeljak, 30.oktobra sa početkom u 18časova, na drugom spratu  šoping centra Mall of Montenegro, počeće jedinstvena mala, vesela i kreatvina Pčelicina feštica vještica. Povod i inspiracija za ovaj popularni maskenbal bila je "noć vještica" koja se u svijetu obilježava 31.oktobra.

 Postoje brojne legende i mitovi o ovom prazniku, a zasigurno je da ima keltske korjene. Ovaj praznik obilježava se kroz brojne svetkovine, maskenbale, izrezivanje bundeva, specijalne trpeze, rituale i slično. Kako je Pričaonica "U svijetu bajki" otvorena za maštanja, kreativnost i učenje, u ponedjeljak ćemo upriličiti maskenbal na kojem će najkreativnije maske  biti i nagrađene.

Pozivamo učesnike da sa svojim roditeljima izrade kreativne i vesele maske koje će očarati naš stručni žiri i pored dobre zabave omogućiti vam da osvojite neku od vrijednih nagrada. Pravo učešća imaju djeca do 13 godina, a prijave su obavezne jer je broj ograničen.

Svi zainteresovani koji žele da učestvuju mogu da se prijave na više načina - putem broja telefona 069/407-834, u inbox naše FB stranice NVO DEC Pcelica ili putem email adrese dec.pcelica@gmail.com .


Revijalni dio maskenbala počeće u 18 časova na II spratu Mola, kada će svi učesnici imati priliku da predstave sebe i svoje maske stručnom žiriju. Nakon predstavljanja, dok žiri bude donosio odluku, uz dobru pjesmu, učesnici će prošetati svoje maske i uživati u maloj žurkici.
Troje najbolje maskiranih biće nagrađeni vrijednim nagradama

Нема коментара:

Постави коментар