понедељак, 19. фебруар 2018.

POKAZI STO ZNAS

POKAZI STO ZNAS
Takmičenje u slaganju Rubikove kocke i Kviz „Ja upoznah Crnu Goru“
21.02.2016.
11:00-15:00
II sprat Mall of Montenegro
Interesovanje za Rubikovu kocku svake godine raste sve više, a broj takmičara koji se pojavljuju na ovom takmičenju je sve veći.
U srijedu, 21.februara Udruženje Pčelica i Mall of Montenegro održaće SESTI godišnji turnir u sklapanju Rubikove kocke u Crnoj Gori. Djeca koja nisu upoznata sa ovom igračkom imaće priliku da se druže sa svojim vršnjacima i upoznaju sa načinima i trikovima rješavanja ove kocke. Takodje, pored djece, ovaj poziv otvoren je i za odrasle takmičare koji će svojim prisustvom i takmičarkim umjećem ohrabriti prisutne da se okušaju u rješavanju ove edukativne igračke.
Takmicenje pocinje u 11:00.
Skola folklora "Branko Bozivic" svojim nastupom prikazace tradicionalne narodne igre nase zemlje u 12:30, nakon cega ce se ucenici osnovnih skola iz Podgorice takmiciti u kvizu znanja o nasoj zemlji. Ovogodisnja tema su -Vladari Crne Gore.
Najuspješnije takmičare kviza i Rubikove kocke očekuju vrijedne nagrade, a ostale posjetioce pozivamo da bodre takmicare i zajedno sa nama nauce nesto novo o istoriji nase zemlje.
Za poklone pobjednicima pobrinuli su se nasi prijatelji: Riva PrintAvanturistički park GoricaExtreme Intimo, @Wellbot , @MFC radionica kolaca, @Cosmetics, Pikado CafeBiobella cookies Montenegro, @Cermat, Obodsko SlovoSalonWish Iva.
Gosti iznenadjenja bice Pčelarstvo Ivanović Prirodni Preparati.
Podrsku ovoj manifestaciji i ove godine dala je Turisticka organizacija Glavnog grada - Turistička organizacija Podgorice - TOP

Нема коментара:

Постави коментар