среда, 5. септембар 2018.

Dobar dan skolo

DOBAR DAN SKOLO

7.septembar 2018.
17:00 - 20:00
Plato TC Mall of Montegro

Udruzenje Pcelica povodom pocetka nove skolske godine u  šoping centru Mall of Montenegro, u petak, 7. septembra, sa početkom u 17 časova, održaće dječiju manifestaciju "Dobar dan školo", koja ima za cilj predstavljanje nastavnih i vannastavnih aktivnosti, za djecu svih uzrasta.
Na dogadjaju ce biti organizovane kreativne i edukativne radionice za sve prisutne mališane, promocija vannastavnih aktivnosti, kao što su školice plesa, sporta, umjetnosti, jezika i produženih boravaka, kao i besplatnih aktivnosti i projekata koje Udruzenje Pcelica organizuje za djecu tokom cijele godine.

Na platou ispred TC Mall of Montenegro u okviru manifestacije  "Dobar dan skolo" pored kreativno - edukativnih radionica malisani a i ostali posjetioci imace priliku da ucestvuju i u demo casovima plesa. U toku manifestacije, roditelji će biti u prilici da se informišu o mogućnostima i uslovima upisa djece na neki od programa koje izlagaci nude. Kako bi školsku godinu započeli veselo i aktivno, pozivamo svu djecu i roditelje da nas posjete, uživaju u edukativnim i sportskim performansima i pridruže se radionicama.



Нема коментара:

Постави коментар