понедељак, 16. децембар 2019.

Nove aktivnosti za kraj godine

Nase Udruzenje pripremilo je sjajna druzenja za kraj godine.
Najprije, u susret praznicima, kada je cesca pojava neodgovornih vozaca, organizujemo edukativne djecije patrole u Podgorici, u saradnji sa Ministarstvom unutrasnjih poslova.

U susret novogodisnjim praznicima, i ove godine, u saradnji sa veeeelikim brojem prijatelja, kompanija, nasih clanova i drustveno odgovornih gradjana, pripremili smo preko 250 paketica kojim cemo obradovati drugare iz Medjurjecja, Lijeve Rijeke, Drezge, Instituta za bolesti djece u Podgorici, Resursnog centra 1.jun, malisana iz socijalno ugrozenih porodica i seoskih podrucja sjeverne regije nase zemlje. Projekat "Dodaj caroliju" organizujemo 8 godinu i do sada smo obradovali preko 1500 djece paketicima u saradnji sa preko 150 kompanija i drustveno odgovornih gradjana.

U petak, 20.decembra od 9 casova do 10:30 u Centru kompetencija, nasa psiholoskinja odrzace besplatnu radionicu za roditelje o nagradama i kaznama i pravilnom odabiru poklona za djecu kada je rijec o praznicima. Takodje, roditelji ce imati priliku da dobiju prave odgovore na dileme kako provesti praznike sa djecom, nacinima kako ih ukljuciti u praznicne pripreme i organizovati im igre i zabavu.  Prijave za radionicu vrse se na mail dec.pcelica@gmail.com.

U petak, 20.decembra od 17 do 20 casova, u TC City Mall priredicemo bogat program u kojem ce ucesnici imati priliku da osvoje vrijedne nagrade. Od 17 casova organizovacemo kreativne novogodisnje radionice a od 18 casova novogodisnji  maskenbal. Za obije takmicarske discipline pripremili smo vrijedne nagrade i bogate slatke paketice. Od 18:30 do 20 casova posjetioci ce moci da uzivaju u bogatom kulturno umjetnickom programu u kojem ucestvuju plesna skola Just do it i  Internacionalni vrtic Masa, KUD Vrela Ribnicka, Skola folklora Branko Bozovic, KUD Crvena Stijena, Kreativni centar Petar Pan, hor Osnovne skole "Dr Dragisa Ivanovic" i talentovana Nevena Mrvaljevic.

Vec u subotu, 21.decembra od 10 do 12 casova, organizovacemo kreativne novogodisnje radionice i zabavne takmicarske igre za djecu i mlade, ali i roditelje na platou ispred TC Mall of Montenegro, gdje smo takodje pripremili veoma vrijedne nagrade i slatke paketice za najuspjesnije takmicare.



Za sve informacije zainteresovani se mogu obratiti na mail dec.pcelica@gmail.com ili broj telefona 069407834 

Нема коментара:

Постави коментар