среда, 15. септембар 2021.

LJETO SA PCELICAMA I PRIJATELJIMA

 Ovog ljeta, nakon obiljezavanja Dana drzavnosti, Pcelice su organizovale jednodnevni izlet, "Dan na moru" za nase clanove, uz podrsku Zeljeznickog prevoza Crne Gore. Saradnja naseg Udruzenja i ZPCG uspjesno se odrzava vec godinama i ovim putem zahvaljujemo se na tome Upravi i cjelokupnom osoblju koje vodi racuna da nasi clanovi ugodno i bezbjedno putuju vozom. 

Od pocetka pandemije korona virusa, u okviru humanitarne akcije koju sprovodimo kontinuirano svakog mjeseca, zahvaljujuci kompanijama: Crnogorski Telekom, Hotel Hilton, Kips, Navar Yachts Service, Shanghai Asian fast food, Imlek, Neregelia, Martinici, Agroauto, Si-ing, Mogul, Kramar, Podravka Crna Gora, Gazdinstvo Radonjic, Mljekara Nika, |Imanje Vucinic, Vertigo Montenegro i jos mnogim drugim koji su podrzali i podrzavaju i dalje ovu akciju. 

Tokom avgusta i jula, uz podrsku Sekretarijata za socijalno staranje Glavnog grada Podgorica, obnovljen je projekat "Ljetnja skolica mastaonica" koji i dalje traje. Radionice se odrzavaju svakog petka, na razlicitim lokacijama u gradu. Cilj radionica je da se u prirodi, na otvorenom djeca kreativno i misaoni aktiviraju, i da svoje umjetnicke sposobnosti pretoce u djela.

Za nase volontere koji neumorno rade tokom godine kako bi svi  koji imaju potrebu za humanitarnom pomoci dobili na vrijeme hranu i higijenska sredstva, Silver Gift shop i Cosmetics obezbijedili su nagrade.

U toku septembra zapoceta je divna sararadnja sa cvjecarom Karakter, koju toplo preporucujemo, profesionalni su,tacni i odgovorni, a njihovi cvjetni aranzmani ostavljaju bez daha.

Akcija "Dodar dan skolo", podrska porodicama u susret novoj skolskoj godini, realizovana je uspjesno uz podrsku brojnih kompanija zahvaljujuci kojima smo obezbijedili skolski pribor, odjecu i obucu za dio grupe, ocekujemo da ce do kraja mjeseca ova akcija biti uspjesno sprovedena kraju i da ce sva djeca dobiti sve sto im je neophodno za pocetak skolske godine i predstojecu zimu.

U akciji "Dobar dan skolo" podrzali su nas: Navar Yachts Service, Turisticka organizacija Glavnog grada, Shanghai Asian fast food, Fidija, Mogul, The Capital Plaza, Obuca Minja, Hifa oil, Baston doo, Kips, Tagor, Papylon, Obodsko slovo, Koti trade, Zavod za uzbenike i nastavna sredstva Crne Gore.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svima na lijepoj saradnji i podrsci.



Нема коментара:

Постави коментар