четвртак, 8. септембар 2022.

Dobar dan školo

 

Juče su članovi i volonteri nevladine organizacije Dječiji edukativni centar Pčelica iz Podgorice podjelili pakete školskog pribora za 70 mališana iz više gradova Crne Gore. Humanitarna akcija „Dobar dan školo“ realizuje se već 10 godina u susret početku školske godine a u cilju olakšavanja početka školske godine i djeci i roditeljima koji imaju više djece, male ili nikakve prihode te im je svaka pomoć i podrška dobrodošla. Podjeljene su im sveske A4 formata, blok 5, flomasteri, bojice, olovke, lenjiri, voštane boje, gumice, rezači, šestari , rančevi i drugi neophodni školski materijal zavisno od uzrasta djece i mladih.

Paketi su uručivani socijalno ugroženim porodicama sa evidencije koju vode članovi NVO DEC Pčelica. Cilj akcije je podrška djeci i mladima da se školuju i bezbrižno započnu školsku godinu.

Ovu akciju podržale su brojne kompanije i pojedinci: Navar Yachts, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, Kids Land, Expocommerce, The Capital Plaza, Pangraf, Kramar, Koti trade, Fastfood restorani Shanghai, Vertigo, Škorpion, Baston, Frutak, Glavni grad Podgorica, Milješ domaća jaja, Kopa kafa, NVO Sistem i dva anonimna donatora. 


 

 

 

 

Нема коментара:

Постави коментар