петак, 5. мај 2017.

Kampanja "Neko misli na vas"

Projekat "Stoj! Da ne bude poslije joj!" pocece od ponedjeljka, 8.maja i trajace do kraja ove godine. Projekat je iniciran i finansiran od strane kompanije Jugopetrol AD.

Projekat ima za cilj podizanje svijesti svih građana o značaju unapređenja bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, s posebnim akcentom na djecu i mlade iz cijele Crne Gore.

Projekat se sastoji iz dvije faze:
- u prvoj fazi bice obuhvacena djeca predskolskog i mladjeg osnovnoskolskog uzrasta iz Podgorice, Niksica, Tivta i Bara
- u drogoj fazi orijentisacemo se na stariji osnonoskolski uzrast i srednjoskolce iz Podgorice, Bijelog Polja, Kolasina i Medjurjecja.

Djeca predskolskog uzrasta ucestvovace u kreatinim i edukativnim radionicama i takmicenjima u slaganju slagalica, dok ce stariji ucesnici biti ukljuceni u predavanja koja ce odrzati profesor Srecko Kljajic, zamjenik dikretora SSS"Ivan Uskokovic " iz Podgorice, kao i Ministarstva unutrasnjih poslova.

U ponedjeljak, 8.maja, pricaonicu u standardnom terminu, od 18h, na II spratu Mall of Montenegro, krasice semafori i letiperke koje najlmadji budu izradjivali, a posjetioci ce uzivati u njihovoj improvizaciji skeca koji smo pripremili za ove svrhe. Ucesce je besplatno te pozivamo svu djecu od 4-6 godina da nam se pridruze.

Medijski partner projekta je TV Vijesti i portal Vijesti.


2 коментара:

  1. Анониман5. мај 2017. 03:38

    https://www.youtube.com/watch?v=ZopQwG77u9Y

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман5. мај 2017. 03:40

    Bravo za kampanju, ovo bi trebalo još više da se potencira!! Reklamirajte kampanju, dijelite, djeci je ovo prijeko potrebno!

    ОдговориИзбриши