уторак, 5. септембар 2017.

Dobar dan skolo

 Udruzenje Pcelica povodom pocetka nove skolske godine u  šoping centru Mall of Montenegro, u cetvrtak, 7. septembra, sa početkom u 18 časova, održaće dječiju manifestaciju "Dobar dan školo", koja ima za cilj predstavljanje nastavnih i vannastavnih aktivnosti, za djecu svih uzrasta.
Planirano je organizovanje kreativnih i edukativnih radionica za sve prisutne mališane, promocija vannastavnih aktivnosti, kao što su školice plesa, sporta, umjetnosti, jezika i produženih boravaka, kao i besplatnih aktivnosti i projekata koje Udruzenje Pcelica organizuje za djecu tokom cijele godine.
Na platou ispred TC Mall of Montenegro u okviru manifestacije  "Dobar dan skolo" pored kreativno - edukativnih radionica Educo Centar i DOUBLE L na kojima cete imati priliku da ucite engleski jezik kroz igru imacete priliku i da se upoznate sa osnovama u karateu uz  Karate Klub Omladinac, a uz Plesni Studio DIVA uzivacete u plesu , o zdravim stilovima zivota ucice vas predstavnici Avanturistički park Gorica , predstavice se i nasi drugari iz Skola Folklora Branko Bozovic. Ceka vas jos puno iznenadjenja i nagrada )...
U toku manifestacije, roditelji će biti u prilici da se informišu o mogućnostima i uslovima upisa djece u nekoj od ovih školica, a učesnici događaja su pripremili i popuste za one koji budu na lice mjesta odabrali neki od ponuđenih kurseva i programa.
Kako bi školsku godinu započeli veselo i aktivno, pozivamo svu djecu i roditelje da nas posjete, uživaju u edukativnim i sportskim performansima i pridruže se radionicama.

Нема коментара:

Постави коментар