четвртак, 16. мај 2019.

HARD ROCK PROLJECE SA PCELICAMA

HARD ROCK PROLJECE

18.maj 2019.
10:00
Hard Rock Cafe


U subotu, 18.maja  pocinje prva radionica koju NVO DEC Pcelica organizuje u saradnji sa  Hard Rock Cafe-om. Radionice pocinju od 10 casova. Ove nedjelje rijec je o literarnoj radionici za djecu i mlade, na kojoj ce se okusati u kreativnom pisanju. Temu radionice zadace strucno lice, Aleksandra Perovic, koja ce vrsiti selekciju i bodovanje radova. Naredne cetiri subote ucesnici ce na razlicitim umjetnickim radionicama skupljati bodove za svoje radove i vjestine. Na poslednjoj radionici sabiranjem ukupnih bodova, ziri ce proglasiti tri pobjednika, koja ocekuju vrijedne nagrade poput Hard Rock poklona, jednodnevnog izleta za dvije osobe, rucka za cijelu porodicu u Hard Rock Cafe-u..Iako su zabavno-takmicarskog karaktera, ova druzenja imaju i svoje specificne i edukativne ciljeve. Djeca o umjetnosti uce kroz pjevanje, slikanje, pisanje i ostalo umjetnicko izrazavanje. Cilj je ohrabriti djecu da se bez treme i sa lakocom izrazavaju i improvizuju na svoj nacin. Podsticu se na svestranost i otvorenost ka razlicitim umjetnickim stilovima, razvoju licnosti, igri i kreativnosti, kao i razvoju  zdravog takmicarskog duha. 

Radionice su namjenjene djeci osnovnoskolskog uzrasta, a prijave se vrse putem maila  dec.pcelica@gmail.com ili FB stranice NVO DEC Pcelica.

Na isti nacin, bice realizovane i ostale tri radionice u maju i junu, recitatorska, slikarska i radionica iznenadjenja, sa slicnim ciljevima, 

Pozivamo vas na igru, ucenje i druzenje uz Hard Rock Cafe tim i Pcelice!!!

Нема коментара:

Постави коментар