понедељак, 13. мај 2019.

XII PUZZLIJADA I BEBI FEST

U subotu, 11.maja 2019.godine, odrzali smo manifestaciju za djecu XII Puzzlijada i Violeta bebi fest.  Ova manifestacija okupila je brojne posjetioce, veliki broj djece i njihovih roditelja,koji su uzivali u suncanom danu i raznovrsnim sadrzajima koje smo pripremili. Djeca i mladi razlicitih uzrasta takmicili su se u razlicitim disciplinama. U okviru Violeta bebi festa, takmičile su se bebe hodalice koje su imale  zadatak da pretrče stazu što brže mogu i ovom prilikom pokazale puno spretnosti i interesantnih reakcija na publiku koja ih je bodrila. Nakon toga,u okviru XII Puzzlijade djeca od 4-12 godina takmičila su se u slaganju slagalica i igri za sve generacije "Ne ljuti se čovječe". Za sve pobjednike i u ovim disciplinama obezbijeđene su nagrade brojnih prijatelja i sponzora.
Za dobro zabavu pored nas, pobrinuli su se i klovn Miki i Animatori za djecu PG. Odrzane su i edukativne radionice o reciklazi u saradnji sa Ekoloskim pokretom Ozon, a predstavnice Instituta za Javno zdravlje vrsile su edukaciju majki o prevenciji raka grlica materice. 
Slicne aktivnosti djeca i njihovi roditelji mogu ocekivati i u narednom periodu na razlicitim lokacijama u gradu kako bi na ovaj nacin iskoristili ljepote i prednosti Podgorice za igru i ucenje sa najmladjima, a i onim malo starijima.









Нема коментара:

Постави коментар