среда, 2. децембар 2020.

MI SMO TU ZA VAS projekat besplatnih psihosocijalnih radionica

 NVO Djeciji edukativni centar Pcelica i Fondacija Petrovic Njegos poklanjaju besplatno psiholosko savjetovaliste, za djecu, mlade i njihove roditelje, za vrijeme trajanja pandemije Covid -19. Nasa psiholoskinja, Djuljdana Bero, stoji vam na raspolaganju za sve probleme, dileme, nedoumice i pitanja.

Projekat je zapoceo u vidu radionica na otvorenom koje su se tokom avgusta, septembra i oktobra odrzavale na razlicitim lokacijama u Podgorici ,uz postovanje svih mjera. Kako je epidemioloska situacija postala slozenija, odlucili smo da pored rada 1 na 1 (nasa psiholoskinja i dijete i/ili roditelj), ovaj servis ucinimo dostupnim svima u Crnoj Gori. Kako zakazati svoj termin za razgovor i kontaktirati psiholoskinju, mozete pogledati u nastavku.

Mozete je kontaktirati licno putem broja telefona (viber) +382 68 50 61 61,
putem maila dec.pcelica@gmail.com,
putem naseg facebook NVO DEC Pcelica i instagram profila nvodecpcelica,
ili zakazivanjem licnog termina u nasoj kancelariji
ili cak i putem Teams aplikacije.

Nacini za pomoc su brojni, a nase Udruzenje uz podrsku
Fondacija Petrović Njegoš
organizuje ovu besplatnu psiholosku pomoc za svu djecu, mlade i njihove roditelje u Crnoj Gori, a i sire ukoliko neko ima za to potrebu.
Korona virus je donio brojne probleme drustvu koji su se odrazili ponajvise na djecu. Uskracena su im brojna prava, najprije na obrazovanje, zatim na druzenje, slobodno vrijeme, igru i brojna druga prava kojih smo svi svjesni i zato zelimo da pomognemo onima kojima je pomoc potrebna.



Нема коментара:

Постави коментар