понедељак, 14. децембар 2020.

VIII novogodisnja humanitarna akcija "Dodaj caroliju" NVO Pcelica i prijatelja

 Vrijeme praznika je i vrijeme darivanja. Doba godine kada članovi NVO Dječiji edukativni centar Pčelica uz podršku brojnih kompanija, institucija i građana, obraduju preko 200 djece novogodišnjim paketićima.Iako je godina koju ispraćamo za sve nas bila teška, u ekonomskom ali i psihosocijalnom smislu, uspjevamo da pripremimo i ove godine novogodišnjie paketiće koji će unijeti radost i toplinu u mnoge domove, djeci koja to najmanje očekuju, a i nama svima koji darujemo. Radost poklanjanja i društveno odgovornog ponašanja krasi oko četrdesetak naših prijatelja, koji su shodno svojim mogućnostima, podržali VIII novogodišnju akciju "Dodaj čaroliju". 

Još uvijek ima vremena da se svi uključe i svojim doprinosom učine velika humana djela. Prikupljamo slatkiše, grickalice, knjige, školski pribor i nove igračke, ali moguća je podrška i u vidu kupljenih (gotovih) paketića, ili finansijskih sredstava za kupovinu istih. Paketiće ćemo i ove godine podijeliti djeci u udaljenim seoskim područjima, djeci koja potiču iz socijalno ugroženih porodica, djeci romske populacije i mališanima koji će praznike provesti u zdravstvenim institucijama. Kontakt broj za donacije je 069407834, broj Udruzenja Pcelica ili email dec.pcelica@gmail.com.
Svakako, u svakom trenu, vodimo računa o zdravlju djece i njihovih porodica, te nastojimo da paketići stignu na najbezbedniji način do svih mališana. 
Veoma smo zahvalni velikom odzivu društveno odgovornih kompanija i naših članova,  koje misle na najmlađe u svakom trenu i pomažu nam da "Dodamo čaroliju" danima koji su pred nama.
Akcija prikupljanja sredstava traje do 17.12.2020. nakon cega slijedi pakovanje i distribucija paketica do odredista, uz podrsku kompanije Vezuv.


Нема коментара:

Постави коментар