недеља, 9. април 2017.

Radionica N.2

IZRADA USKRSNJIH MASKI

Na sjutrasnjoj radionici u okviru projekta "Kreativni svijet" koji je podrzan od strane Crnogorskog elektroprenosnog sistema i preduzeca Deponija doo, izradjujemo sa djecom Uskrsnje maske. Na II spratu Mall of Montenegro od 19h, uz obaveznu prijavu na mail dec.pcelica@gmail.com, do sjutra u 15h.

Da finalno prezentovanje Vaskršnje teme bude bogatije, sarenije i veselije, u ovom terminu deca će imati priliku da od papira u raznih boja kao i drugim potrebnim materijalima naprave određene simbole karakteristične za ovaj praznik. Igrom i crtanjem po papirima praviće oblike kao što su zeka, pile, jaje...  Djeca će imati priliku da uz maštu i kreativnost osmisle svoju Vaskršnju masku. Svoja remek djela, na kraju radionice  djeca će  predstaviti posjetiocima trznog centra Mall of Montenegro u zavrsnom defileu po Molu, na kraju radionice :-).

Ne zaboravite i na Pricaonicu, koja pocinje u 18h, na istom mjestu, a ovoga puta vodimo vas kroz zgode i nezgode medvjedica Vini Pu-a...najaktivnije ucesnike ove radionice, kao i prethodnih godina i prethodnihPpricaonica, nagradjuje Gradska knjizara - poklon slikovnicom. Gradska knjizara nalazi se u prizemlju shoping centra Mall of Montenegro i nudi bogat izbor skolskog pribora i literature za djecu i odrasle.


Нема коментара:

Постави коментар