субота, 8. април 2017.

ZAVRSENA 8. PUZZLIJADA I TURNIR

U šoping centru Mall of Montenegro, u subotu, 8. aprila 2017, održano je takmičenje u slaganju slagalica - puzzlijada i turnir u igri "Ne ljuti se čovječe“, koje tradicionalno organizuje Dječiji edukativni centar Pčelica. Ovo je osma po redu PUZZLIJADA i turnir  koje organizujemo tokom cetvorogodisnjeg postojanja.

Cilj ove vikend manifestacije je podsticanje djece i roditelja da zajedničko slobodno vrijeme provedu što kvalitetnije i da djeca kroz igru uče, tako što razvijaju socijalne vještine i sklonost timskom radu, uz zajedničko pobjeđivanje i zajedničko prihvatanje poraza. Ove igre su još korisne, jer doprinose razvoju vještine komunikacije kod mališana i podstiču njihovu interakciju, pa samim tim imaju višestruki značaj za razvoj psiho-socijalnih sposobnosti djeteta. Ovo takmicenje odrazava se svake godine, tradicionalno, u aprilu u znak pocetka proljeca i u novembru u susret Svjetskom danu djeteta i Danu tolerancije. Tako da ,vec sada najavljujemo druzenje pocetkom novembra. Veliki broj malisana koji je ucestvovao svjedoci da je manifestacija postala popularna i shvacena kao igra i druzenje, a ne samo takmicenje, tako da se djeca ne ljute i sve prolazi kako i ocekujemo. 
Ucesnici koji su odnijeli prvo mjesto u svojim uzrasnim kategorijama u slaganju slagalica su: Valentina Lelović, Nađa Popović, Marija Stević, Aurora Ćetković, Petar Đurović, Milena Čolević, Jana Drakulović, Anja Stijepović, Lazar Marković i Sanja Ćosić. Pobjednici u igri ne ljuti se čovječe su: Una Vukićević, Lejla Đukić, Vuk Lakićević, Ivona Krkeljić, Nikolina Palibrk, Lena Marović, Jovana Repić, Demir Ljujković, Vuk Ćosić, Daris Beriša, Jana Milačić, Elena Miljanić, Dario Sekulić, Anastasija Petričević, Nikolina Petrović i Nikolija Đurović.
Realizaciju ove manifestacije pomogli su brojni prijatelji koji su obezbijedili poklone za ucesnike: kozmetika ZIAJA, skolski pribor knjizare BB store, Pino drvene igracke, MFC kolace, Sokice kompanije NTC i Cedevite za sve ucesnike, vaucere za kuglanje u kuglani Bowling Club Strike i partije pikada u PKB klubu na II spratu Mall of Montenegro,  a za sve posjetioce realizovani su i mini-koncerti škole folklora Branko Božović, plesnog kluba DIVA, hora Osnovne škole "Oktoih" i škole manekena Čarolija iz Nikšića.

LINK DO FOTOGRAFIJA NA FACEBOOKU!!!


Нема коментара:

Постави коментар