четвртак, 13. април 2017.

Uskrsnja pjaca i Pcelice

Ne propustite da vašim mališanima u petak i subotu priuštite nezaboravne praznične trenutke uz bogat zabavni program i brojne izlagače.

Pripremili smo luckastu klovnovsku predstavu i face painting. Plesni klub Matrix i Djecji Hor Zvjezdice Podgorica će se pobrinuti da se mališani rasplešu, a da sve bude u prazničnom duhu djeca će na radionici pokazati svoje umijeće u ukrašavanju uskršnjih jaja i čestitki uz NVO DEC Pcelica.

Mall of Montenegro i Hotel Ramada Podgoricamisle na vas.


U nasoj radionici, koja ce se odrzati sjutra od 11-13:00 ocekuje vas sjajna zabava, takmicarske igre, kreacije ali i nagradice... Pored dekoracije Uskrsnjih jaja i izrade cestitki , imamo za vas iznenadjenje!!! Trke jaja, trke dzakova i jos mnostvo takmicarskih disciplina koje su svima koji posjecuju nase radionice i aktivnosti dobro poznate...

Poklone za najspretnije i najkreativnije pripremili su Gradska knjizara, Magic Land Igraonica, Avanturisticki park Gorica, a pridruzile su nam se i Srecne pinjate i radionica Srce u srcu koja je pripremila poklon za nase takmicare.
Prijave i informacije na broj telefona 069/407-834 ili sjutra na lice mjesta od 11h

Нема коментара:

Постави коментар